HODOČAŠĆE UDRUGE OBITELJI S ČETVERO I VIŠE DJECE CETINSKOG KRAJA ČUDOTVORNOJ GOSPI SINSKOJ

Datum objave: 01. 8. 2015.

Poštovani,

Pozivamo Vas da svojom nazočnošću uvaličate hodočašće obitelji Čudotvornoj Gospi Sinjskoj koje organizira Udruga Obitelji s četvero i više djece Cetinskog kraja u suradnji sa Svetištem Čudotvorne Gospe Sinjske u nedjelju 02.08.2015.g. (Gospa od Anđela).

PROGRAM:
do 07:30 – Skupljanje hodočasnika u oboru Crkve Čudotvorne Gospe Sinjske te polazak na tvrđavu Grad gdje će se održati sv.misa
08:00 – Misa na Gospinu Gradu (sv.misu predvodi mons. Marin Barišić nadbiskup Splitsko-Makarske nadbiskupije)
Poslje misnog slavlja procesija sa slikom Čudotvorne Gospe Sinjske silazi s Gospina Grada u Crkvu Gospe Sinjske (dio puta sliku nose i članovi Udruge)
11:00-15.00 – Ručak (dvorište OŠ fra Pavla Vučkovića za sve hodočasnike)
15.00-17.00 – Predavanje o obitelji, braku i duhovnosti. Za djecu slobodne aktivnosti (turnir u nogometu, rukometu)
17:00 – Kratko predavanje o povijesti Alke

Napomena Članovi Udruge 4+ s 01.08 na 02.08.2015.g.imaju bdijenje i molitvu uz sliku Čudotvorne Gospe Sinjske na Gospinu Gradu
Hodočašće se ne odnosi samo na članove Udruge nego na sve obitelji koje žele u kršćanskom duhu obilježiti 300.godišnjicu čudesne obrane Sinja uz pomoć naše majke i zagovornice Čudotvorne Gospe Sinjske. Zajedničkom molitvom osnažit ćemo naše nastojanje da svaka obitelj dobije svjedočanstvo zagovora naše Čudotvorne Majke.

Očekujemo da će ovo hodočašće pridonijeti jačanju obitelji kršćanskim vrednotama koje će se prenijeti na cijelu zajednicu.