Izvješće o Izbornoj skupštini Udruge 4+ Cetinskog kraja koja je održana u petak 21 . rujna 2018.g.

Datum objave: 04. 10. 2018.

Želimo sve članove Udruge kao i cjelokupnu javnost obavijestiti da je na redovnoj izbornoj skupštini izvršen izbor (reizbor) predsjednika i dva dopredsjednika te upravni i nadzorni odbor i likvidator. Za predsjednika Udruge izabran je ponovno Miljenko Marić, prof. fil.i soc., za dopredsjednike izabrani su Vedran Ivačić i Branka Džeko. U upravni odbor osim njih troje izabrani su još: Bosiljka Mandac, Ana Ćaleta, Anka Lakić Vučković, Dražan Delić, Viktor Dukić i Joško Odrljin. U Nadzorni odbor izabrani su: Renata Šuljug, Marija Latinac i Ivan Vuleta. Za likvidatora je izabran Miljenko Marić.

Udruga 4+ nastavlja sa radom istim ako ne i većim entuzijazmom nakon 9 godina postojanja i bezbroj aktivnosti i medijskih istupa u kojima smo pokazali i dokazali da brojne obitelji mogu i hoće doprinositi promjenama na bolje naše lokalne zajednice ali i drage nam domovine Hrvatske koja nam nažalost demografski izumire i iseljavanjem biva oslabljena za ono najvrjednije što ima a to su njeni ljudi, obitelji, muževi i žene, djeca.
Sve ćemo učiniti kako bi i dalje ostali kao znak ali i oni koji će upućivati planove, analize, programe i zakonska rješenja za poboljšanje statusa žena, majki, djece, očeva i muževa i obitelji te nitko neće moći naći opravdanje da nije bilo prijedloga, programa i rješenja za ovakvo stanje u društvu.
Mi nastavljamo dalje i sa punim pravom možemo reći da se može bolje i pravednije urediti ova naša zajednica kako na lokalnoj tako i na državnoj razini.

Miljenko Marić, prof.
Predsjednik udruge 4+

Udruga 4+ rjesenje 3.10.2018
UDRUGA Izborna 2018 izv